Dansk Skak Union 8. Hovedkreds

Formanden stiller op til FU
Af Per Rasmussen
Torsdag 12 August 2021 11:57     Læst af:208
Formanden genopstiller ikke på hovedkredsens delegeretmøde, men stiller til gengæld op til FU.

Jeg må jo så hellere fortælle histiorien som den er, så Jesper ikke skyder mig i skoen at jeg ikke fortæller sandheden.

På et tidspunkt blev jeg ringet op at Allerøds formand, der fortalte at han ville stille op imod mig på hovedkredsens delegeretmøde, således at vi skulle ud i et kampvalg. Uden betænkning så kunne jeg fortælle ham, at det vil ikke blive aktuelt, og jeg ville med glæde overlade pladsen som formand til ham. Jeg trak mig ikke forbi jeg frygtede at få bunkeprygl i et kampvalg, som Jesper Scherling Fris har udtrykt det i en mail til HB, men af flere andre grunde,allerede at Jakob kom ind i bestyrelsen i 8 hovedkreds, så jeg ham hurtigt som kandidat til at være min afløser, og jeg blev noget ærgelig da han pludselig trak sig fra bestyrelsen, Havde han ikke gjort det, så var han nok blevet formand for 2 år siden.
Men jeg tror at Jakob kan være den rette til at styre vores lille nordsjællandske biks, mens jeg er overbevist om at jeg vil være god til at være med til at passe den biks der hedder Dansk Skak Union.

For en god ordens skyld skal det nævnes at det er Jesper Scherling Fris jeg stiller op imod ved valget til FU, da det nu engang er sådan valgsystemet fungerer. Men også fordi Jesper og jeg godt kan have svært ved at samarbejde.