Dansk Skak Union 8. Hovedkreds

Vinderen blev: Mikkel Antonsen
Af Per Rasmussen
Søndag 6 Januar 2019 19:35     Læst af:1452
Med remis efter 19 træk i sidste runde, sikrede Mikkel Antonsen sig mindst en delt førsteplads, så det var bare at afvente at  partiet imellem Jesper Nørgaard og Vasli Aref blev færdigt, Aref skulle vinde sit parti, for at slutte lige med Mikkel Antonsen, partiet var det sidste der var færdigt i turneringen, og Aref tabte, så Mikke Antonsen fik en solo sejr.
Resultater fra de øvrige grupper kan ses: http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=25429

Det skal dog nævnes at Zeeshan Kustagi fra BMS scorede 5 af 5
Værd at nævne er måske også at der var en enkelt der scorede 0 af 5, ja jeg nævner ikke navnet!!


Daniel Andersen, Frederikssund vandt GP serien, foran Svend Steenstrup og Steen Kopperberg, Sandi Stojanovski blev nummer 4, og Noah Krug Wahlgreen blev bedste juniorspiller.

Der skal lyde en stor tak til alle deltagerne, uden jer var det ikke blevet et så fantastisk arrengement, men der skal også lyde en kæmpetak til Allerød Skakklub for det flotte arrangement, det er dejligt at se den ihærdighed som klubben lægger for dagen, for at gøre en sådan turnering for vellykket,
Man ser ofte at når der skal rydes op og pakkes ned efter et sådan arrangement, så kniber det med hjælpere, men her var det som en tornado føg gennem lokalet, Allerød spillere m.fl. fik hurtigt pakket alt ned, bordene blev klappet sammen, og flyttet dertil hvor de nu skulle være, det var imponerende at se på!
Kæmpe tak skal derfor også lyde til Allerøds medlemmer.